Services


PC Reparatie

E&E Computerservice is gespecialiseerd in het repareren van desktop en small business PC's. Een computer is vaak leuk todat er iets misgaat en deze soms in een nachtmerrie veranderd. Wij begrijpen dit. Stop de frustratie! Wij zijn er om u te helpen het meeste uit uw computer te halen.

Lees meer

Installatie & Upgrades

Zojuist een nieuwe PC of laptop gekocht en hulp nodig bij de installatie van hard- of software dan is E&E Computerservice er om u te helpen.

Moderne software vergt steeds meer van uw computer waardoor deze trager zal worden. Het is steeds vaker niet noodzakelijk een nieuwe PC aan te schaffen wanneer het mogelijk is bepaalde onderdelen in uw PC te upgraden.

Lees meer

Virus & Spyware verwijderen

Virussen of spyware zijn onvermijdelijk op het internet. De effecten van deze software aanvallen kunnen we plaatsen van vervelend, opdringerig tot ronduit gevaarlijk. Het is dezer dagen van belang dat u een goede beveiliging heeft tegen malafide software.

Lees meer

Netwerken & WiFi

Problemen met uw (WiFi) netwerk? Last van traagheid of wellicht helemaal geen verbinding? Weet u niet zeker of uw modem, uw router of uw PC het probleem veroorzaakt? Wij kunnen helpen! Ook het beveiligen van uw draadloze netwerk is een essentieel onderdeel om veilig te internetten en geen slachtoffer te worden van cyber-crime. Wij helpen u o.a. met het instellen van een veilig wachtwoord en het toegang verlenen van computers op uw draadloze netwerk.

Lees meer

PC APK & Onderhoud

Op kantoor of thuis, computers zijn een deel van ons dagelijks leven. Het is moeilijk om tegenwoordig een leven zonder computers voor te stellen. Net zoals bijvoorbeeld uw auto heeft ook uw computer soms onderhoud of een reparatie nodig. Wij adviseren om eenmaal per jaar uw PC of laptop een zogenoemde APK keuring te geven waarbij uw computer van onder tot boven nagekeken zal worden en u hiermee de kans op uitval aanzienlijk verkleint.

Lees meer

Backup & Datarecovery

Het maken van een backup van uw gegevens is misschien wel het belangrijkste item wat komt kijken bij het gebruik van een computer. Wij kunnen u voorzien van de juiste backup oplossingen. Of het nu gaat om een externe harde schijf, NAS (Network Attached Storage) of online backup, wij zijn u graag van dienst. Met een backup van uw gegevens voorkomt u een hoop ergernis bij bijvoorbeeld een systeemcrash. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Mocht het onverhoopt toch zijn misgegaan en u gegevens zijn niet opgeslagen op een backup medium dan kunnen wij u helpen ongeacht het probleem - logisch probleem (corrupt filesysteem, gewiste bestanden, geformatteerde schijf, virus aanval, enz.), firmware probleem, doorgebrande printplaat, water-/brandschade, zwaar mechanisch probleem. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel, wij doen altijd ons uiterste best om zoveel mogelijk data te redden. Dit alles kunnen wij u aanbieden tegen een zeer concurrerende prijs.

Lees meer